pirnten printen
Geen categorie, Tasty news, What's cooking?
Laat een bericht achter

Tastecelebration Residence is open!

Eindelijk heeft mijn blog een eigen ontmoetingsplaats voor fijnproevers. Tastecelebration Residence is open!

In het kleine dorpje Andrarum in de streek Österlen in het zuiden van Zweden hebben we een superplek voor foodies geopend.
Samen met mijn man Joost heb ik een plek gecreëerd rond mijn passie; eten. Alles in het mooie gebouw van eind 19e eeuw gaat daarom over eten.
Je vindt er keukens, een kookboekenbibliotheek, restaurant, koffiebar, hotelkamers en ruimte voor conferenties, workshops en tentoonstellingen. 

Hungrig!

Onze openingstentoonstelling past helemaal in ons lekker eten thema. In samenwerking met het magazine Vegourmet hebben we een prachtige expositie van foodfotografie samengesteld die in 5 ruimten van het gebouw te zien is.
Het werk is van Magnus Holm (Vegourmet), mijzelf en drie winnaars van de Instagramwedstrijd die we een paar maanden geleden, ook samen met Vegourmet, hebben gehouden. Van de foto’s die hier hangen krijg je trek. Daarom heet de expositie ook Hungrig! wat het Zweedse woord is voor trek. De tentoonstelling blijft te bezoeken tot 31 augustus van dit jaar.

En als je eenmaal trek gekregen hebt van de foto’s die je ziet kun je hier prima terecht om wat lekkers te eten. Neem lekker een lunch of een Zweedse Fika met een heerlijke cappuccino of een uitgebreid diner met een lekker glas wijn. Chef-kok Simon tovert hier met mijn groene recepten. En al etend en drinkend kun je hier genieten van een prachtig uitzicht over een groen dal waar de Zweedse natuur elke dag zorgt voor nieuwe kleuren.
Bij mooi weer kun je lekker buiten op het terras wegdromen of werken of geuren snuiven in de kruidentuin. Je kunt in de Residence ook terecht voor cursussen green food en foodfotografie of een combinatie daarvan. Als je een paar dagen blijft kun je bij ons heerlijk wegdromen in een warm bed en wakker worden van de zingende vogeltjes.
In het gebied is verder veel te doen en te zien. Ze noemen Österlen vaak de Provence van Zweden omdat het weer hier in het seizoen prima is en het een pleisterplaats is voor veel toeristen.

Het adres van Tastecelebration Residence is Jägmästarbostaden 101 in Andrarum. Je vindt ons gemakkelijk in Google Maps.

Het restaurant is geopend van vrijdag tot zondag van 12:00 tot 21:00 uur en op dinsdag van 09:00 tot 17:00 uur. In het seizoen zijn deze tijden ruimer.

De tentoonstelling Hungrig! opent is geopend tot 31 augustus 2018.
Openingsuren voor de tentoonstelling;
Vrijdag – zondag van 12.00 – 21.00 uur

Meer informatie over Tastecelebration Residence vind je op www.tastecelebrationresidence.nl
Wil je een reservering maken voor het restaurant? Bel ons dan op +46 708153955

Filed under: Geen categorie, Tasty news, What's cooking?

door

Sharing the passion for food!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.