VOLG! X

Follow my blog and get al tasty recipes in your inbox!

  • NL
  • ENG
  • SWE
  • Home
  • Recepten
  • Smaakmakers
  • Smakelijke boeken
  • Over mij
  • Werken met mij?
  • What’s cooking?
  • Agenda

TASTECELEBRATION

All about the passion for food

Menu
  • Home
  • Recepten
  • Smaakmakers
  • Smakelijke boeken
  • Over mij
    • Werken met mij
    • What’s cooking?
    • Agenda
  • cookie beleid
Close Menu
Bezoek Tastecelebration Residence, onze plek in Zweden

Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Dit delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Tumblr te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Pocket (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen met Reddit (Wordt in een nieuw venster geopend)

Categorieën

Zoeken


Meest recente berichten

  • Tepache – een bruisend drankje gemaakt van schil van ananas! 
  • Perenmuffins met witte chocolade en pecannoten
  • Daslookpesto met gebakken worteltjes en rode ui
  • Chocoladetruffeltaart met glühwein en sinaasappelbotercrème
  • Simpel rabarbergebak met kervelsuiker

Tepache – een bruisend drankje gemaakt van schil van ananas! 

Voor oudejaarsavond heb ik een toetje gemaakt met gekarameliseerde ananas en zelfgemaakt ijs en ik dacht na of je verder lezen...

door Isabel
commentaar 0

Perenmuffins met witte chocolade en pecannoten

En dan is het zomaar ineens herfst. Er werd vorige week al gewaarschuwd voor vorst dus ik heb nog verder lezen...

door Isabel
commentaar 0

Daslookpesto met gebakken worteltjes en rode ui

Op dit moment schiet daslook als een gek de grond uit in Österlen, het uiterste zuiden van Zweden waar verder lezen...

door Isabel
commentaar 0
Meer recepten

Instagram

tastecelebration

ISABEL ♥ FOOD
Hello new season! The snow is almost gone, the sun Hello new season! The snow is almost gone, the sun is shining and the birds are singing in the sky.
We are opening our hotel today for 2021 and we so look forward to meet you lovely guests again 💚
For hotel- and conference guests I cook my green three course menu, prepare picknick and bake cakes for the coffee (if pre booked). 
The restaurant and café for the rest will open later in the spring. 
Look forward to see you again 💚
#veggiehotels #veganskthotel #greenfood #veganskhotellfrukost #eatmoregreens #österlen #tastecelebrationresidence #tastecelebration
This must be one of my most slow made lunches I ev This must be one of my most slow made lunches I ever made 😂 Dosa made from 48 hours fermented rice and red lentils combined with confited jackfruit, homemade chutney, pickles red pepper and greens. I know I should eat slowly and treasure it but it’s impossible when something is so good🤗 Crunch, sweet, fat, sour, spicy and everything I love to eat. 
...and now I continue with my Valentine’s Day menu preparations❤️❤️❤️
#veganfood #vegansklunch #jackfruit #dosa #fermentedfoods #glutenfree #glutenvrij #glutenfritt
The beginning of something crispy! Indian dosa in The beginning of something crispy! Indian dosa in the making 💚 
#dosa #fermentingeverythingthesedays #fermenteramera #krispigt
Friday package? Nope. A tryout for a possible bein Friday package? Nope. A tryout for a possible being served here at our restaurant. 
Did you try it yet? It as good as it looks like? 
Thank you @goldencider for sending 👍 We look forward to try it out. 
#goldencidercompany #skånskcider #swedishcider #tastecelebrationresidence #tastecelebration
A cut from a short interview today in local Öster A cut from a short interview today in local Österlenmagasinet paper. The Big Green Egg has become a great partner to us since a year. How coincides happens❤️ At least something great came out of that Covid-19... Now I’m busy cooking lots of greens on the Green Egg and it’s so much fun! Smoking, bbq, slow cooking, indirect cooking and much more. 
#österlenmagasinet #österlen #thebiggreenegg #greensonthegreenegg #tastecelebrationresidence #tastecelebration #andrarum
For my Swedish followers: we will have a special V For my Swedish followers: we will have a special Valentine’s Day menu for take away 11-14 February💚
———————
Vi tror inte att vi är dom enda som drömmer om att få ge oss ut på resa just nu… Men istället skickar vi ut era smaklökar på kärleksäventyr lagom till Alla hjärtans dag!

Njut vår meny hemma 11-14 februari;

- Med inspiration från vackra Asien:
Fylld misosoppa på svensk tång toppad med cashew-furikake och misoflarn 

- Med inspiration från goda Mellanöstern:
Tabbuleh och rostad aubergine med citronkräm, kryddiga kålrullar, muhammara med valnötter och granatäpple, inlagda salta citroner, sås på tahini och apelsingremolata. 
Bröd med rosharissa
-dipp

- Med inspiration från läckra Frankrike:
Chokladmousse med kompott på clementin och passionsfrukt, fermenterade vinbär och vit choklad-krisp med bovete


Pris per person 460 kr.
Går att beställa från 1 person och uppåt.
Upphämtning mellan den 11-14 februari. Avtala tid i förväg. Vi försöker sprida ut er så inga ”folksamlingar” skapas.
Betalning gör du med Swish vid bokning.
Boka din Valentine-catering senast 3 dagar innan hämtning. 

All mat är vegansk och är alltså utan mjölkprodukter, ägg, fisk och kött. 
All mat är naturligt glutenfri (och alltså även utan vetestärkelse), dock förekommer gluten i lokalerna. Brödet kan fås med eller utan gluten (uppge vid beställningen!).
Allergener; I några delar av rätterna finns ekologisk svensk soja, cashew, valnötter, senap och paprika. Meddela aktuella allergier när du lägger din beställning.
Menyn är endast för avhämtning. Restaurangen är i övrigt stängd.

Boka via mail info@tastecelebration.com eller telefon 0708-153955
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
#tastecelebrationresidence #tastecelebration #veganskmeny #supportalocal #österlen #veganiskåne #
When the lines between work and other type of work When the lines between work and other type of work are pretty vague 😂 I made lasagna in between translating a great cookbook and test cooking for my planned Valentine’s Day catering (the menu is coming soon online). Food al day at least💚 I really love my job💚
#foodcreator #lasagne #veganlasagna #ilovemyjob #jagjobbarmedmat #tastecelebration #workworkwork
Well spend day (even though I didn’t do what I h Well spend day (even though I didn’t do what I had planned...)! My wild yeast sourdough looks and smells like yum💚 
#wildyeast #wildyeastbread #vildjäst #vildjästbröd #sundaybaking #söndagsbak #medgluten #withgluten
Traces of winter (again)... I guess I go back insi Traces of winter (again)... I guess I go back inside continuing working. Maybe with some fire and more hot chocolate. Silent countryside. 
#winter #vintrigahjulögonblick #vinterpåösterlen #
Meer laden… Volgen op Instagram
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid

Volg mij via Bloglovin’

Follow

Food, in the end, in our own tradition, is something holy. It's not about nutrients and calories. It's about sharing. It's about honesty. It's about identity.

Louise Fresco

Social media

  • Bekijk het profiel van Tastecelebration op Facebook
  • Bekijk het profiel van isabelbrummer op Twitter
  • Bekijk het profiel van tastecelebration op Instagram
  • Bekijk het profiel van TasteCeleb op Pinterest

TAGS

abrikozen agave amandelmelk appel avocado banaan bladpeterselie bloemkool boekweitmeel cashewmelk cashewnoten chocolade citroen courgette dadelsiroop gember haverroom hazelnoten ingelegde citroen kaneel kardemom kastanjes kikkererwtenmeel knoflook knolselderij kokosmelk korianderzaad kruidnagels kurkuma medjouldadel pastinaak physillium husk pompoenpitten prei residence-slider rozijnen saffraan sesamzaad tofu venkel venkelzaad walnoten witte miso wortels

All about the passion for food

  • Copyright © 2021 TASTECELEBRATION.
  • Drivs av WordPress.
loading Annuleren
Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres!
E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw
Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.