pirnten printen
What's cooking?
commentaren 5

Workshops en Zweedse kerst in de Nederlandse pers

host_pa_jagmastarbostallet

Jeetje wat gaat de tijd snel! Er gebeuren veel leuke dingen rond mijn blog en mijn workshops in Zweden zijn een succes. Ik heb er inmiddels 6 op zitten. Dat is wel veel reizen maar waanzinnig leuk om te doen!

Samen met de deelnemers ben ik nieuwe ingrediënten, smaken en texturen gaan ontdekken. Ontbijtjes, lunches, diners en desserts voor zowel vegetariërs als vegans. Veel nieuwe recepten gemaakt en er zullen er nog veel volgen. Met de workshops focus ik op echt goed, lekker groen eten. Geen discussie over gezondheid en diëten maar genieten.

workshop_dishes_nov_2016

Ik ben blij met alle feedback die ik door mijn eerste 6 pilot workshops heb gekregen. Een paar opmerkingen waren:
-‘Ik heb de workshop als heel inspirerend ervaren en wat een lekkere ingrediënten had  je in de regio gevonden’
-‘Wat een inspirerende dag!’
– Wat heb ik vandaag lol gehad en lekker gegeten. Ik ben erg blij dat ik meegedaan heb’
– Bedankt voor een fantastische en plezierige cursus’

Zweedse kerst in de pers
Naast de workshops was ik betrokken bij een artikel in de bijlage van het Haarlems Dagblad en de Telegraaf van afgelopen weekend. Het werd een artikel van een dubbele middenpagina waarin ik vertel over de Zweedse kerst en tradities, groen eten en natuurlijk recepten.
Ik maakte speciaal voor het artikel recepten voor een saffraan fudge en een lekker glutenvrij kerstbrood. Echte Zweedse smaken die jij natuurlijk ook gaat proeven want voor de kerst post ik de recepten op mijn blog.
Wil jij het ook lezen? Klick op de pdf’s!
kerst_in_zweden_blzk_1_12112016
kerst_in_zweden_blz_2_12112016

kerst_in_zweden

Het is goed om te zien hoeveel interesse er in Nederland is voor Zweeds eten en het zogenaamde ‘Scandinavian living’ Kranten en tijdschriften en inmiddels ook de televisie besteden hier veel aandacht aan.
Zo, nu heb je weer een korte update van mijn leven op dit moment. Verder ben ik bezig met een hele reeks projecten die binnenkort gaan gebeuren. Daar vertel ik je later meer over want alles is nog een beetje vers en geheim. Spannend……!

Ik hoop dat je ook van de supermooie volle maan genoten hebt dit weekend. In Zweden is het al lekker koud met wat graden vorst. Ik mis die momenten inclusief kaarsen en een warme deken hier soms. Maar over 7 weken is het al Kerstmis en dan maak ik weer een reisje naar Zweden.

Kook lekker, geniet en tot gauw!
Isabel

P.S. Als je geïnteresseerd bent in een workshop met mij moet je mijn agenda op deze blog in de gaten houden. Je kunt, als je wilt, aansluiten op een van de geplande data. Maar ik ben ook beschikbaar voor speciale sessies voor groepen fijnproevers vanaf 7 personen. De workshops zijn in het Nederlands, Zweeds en Engels op locatie in Nederland en Zweden.

Filed under: What's cooking?

door

Sharing the passion for food!

5 Kommentare

  1. Pingback:Saffraanfudge met knapperige amandelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.