Ik maak mijn foto’s om mensen trek te laten krijgen. Trek in een spannend gerecht wat ze nog niet kennen. Daarvoor moeten het koken, de styling en de fotografie bij elkaar passen.
Of het nu om mijn eigen blog, een kookboek of een receptenmagazine gaat; een culinaire foto heeft altijd als doel om de kijker te prikkelen. Je moet zorgen dat het eten er zo uit ziet dat mensen het zelf willen gaan maken of het ergens willen gaan eten. Ik zoek daarvoor dan niet de kook- maar beeld-ingrediënten bij elkaar.
Ik doe graag styling en fotografie voor anderen; kookboekenschrijvers of uitgevers van boeken en bladen.
We gaan dan eerst om de tafel om wensen en verwachtingen te bespreken en als dat klikt gaan we er wat moois van maken.
Voor de styling heb ik duizenden props van art deco serviezen tot Ikea glaswerk en zo’n beetje alles daartussen.
Maar ik kan ook prima werken met speciaal voor de opdracht uitgezocht of aangeleverd materiaal. Daar komen we wel uit. Als je smakelijke foto’s nodig hebt moet je gewoon eens komen praten.
Mail me gerust voor meer informatie over opdrachten op info(at)tastecelebration.com