tastecelebration.nl
Top 5: langer plezier van verse kruiden - TASTECELEBRATION
Als fijnproever hou je waarschijnlijk, net als ik, van verse kruiden. Vol van smaak en kleur maken ze elke bord mooi en voegen ze elke keer weer net dat extra smaaktintje toe aan je gerecht. Dan heb je ook vast wel eens meegemaakt dat er in je koelkast zo’n treurig bosje ligt wat niet op is gekomen en wat uiteindelijk is beland in de vuilnisbak. Het geeft een gevoel van verspilling maar gebruiken kan je het ook niet meer. Mij overkomt het ook wel eens. Maar het gaat beter sinds ik er een paar oplossingen voor heb bedacht. Lees mee met mijn top 5 van wat je kan doen met kruiden die over zijn. 1. Kruidenolie Blend uw verse kruiden met olijfolie, zout en misschien wat knoflook, afhankelijk van hoe je zou willen om het te gebruiken op het einde. Beslis voor jezelf dat je liever ruw met een textuur of glad als groene olie. Makkelijk als dat. Het maken van de olie werkt perfect met peterselie, koriander, basilicum, dille, rozemarijn, kervel, munt … Noem …